08:30 – 17:30 

Monday to Friday

60 Nipah Emas

11900 Bayan Lepas, Penang

08:30 – 17:30 

Monday to Friday

60 Nipah Emas

11900 Bayan Lepas, Penang

Testimoni

Testimoni Daun Belalai Gajah

Dibawah adalah catatan-catatan yang kami terima dari pelanggan-pelanggan kami sebagai testimoni daun belalai gajah.

Sakit Kepala Bila Datang Bulan

OLEH: Jerami

Hi sis.. Sory kak Lambat reply.. period masih keluar sikit2 la kak..
.
Tapi masa period takde sakit kepala..
kalau dulu sebelum Minum Teh Belalai Gajah tiap2
period memang sakit kepala.
.
Lagi sebelum ni rasa tak selesa n rasa sengal bawah perut sekarang dah minum teh tu dah hilang dah

Resdung, Keputihan dan Sembelit

Janatiah Ina, 31 Tahun (Tawau Sabah)

Sejak saya mengamalkan Teh Daun Belalai Gajah keluaran Asziemi Herb’s setahun yang lalu, saya mendapati resdung yang saya hidapi sejak dari sekolah menengah beransur pulih.
Dulu saya sering bersin setiap kali bangun pagi, alah pada makanan laut dan debu kotoran. Saya juga kini bebas dari masalah sembelit dan keputihan dengan hanya mengamalkan teh ini.
Saya paling suka tentang teh keluaran Asziemi Herbs adalah ianya diperbuat dari bahan-bahan organik. Asziemi Herbs memang terbaik. 

Kedatangan Haid Tak Teratur

Oleh Puan Nur Naziha.
Before minum Teh Daun Belalai Gajah Ni, saya tak period dah lama. last bulan 8 tahun lepas. lepastu bulan 2 period sikit je. bulan 3 pon sama. So, bulan 3 tu last.
Lepas saya minum Teh Belalai Gajah ni. Alhamdulillah dengan izin Allah, saya dah period semula bulan ni. lama jugak periodnya. darah keluar sgt banyak. sampai shari tu kena salin 7 pad.
saya minum teh belalai tu tak sampai sekotak pon. tak sampai 10 sachet. Alhamdulillah, dah period semula.
Masa tgh period saya minum teh ni. sampai keluar darah ketul-ketul mcm hati ayam tuu. Walaupun sakit senggugut teruk. yg pasti saya puas hati tgk darah banyak mcm tu

Rambut Gugur, Sembelit & Pecah Lemak

Saya Niki berusia 27 tahun, dan berasal dari Nilai Negeri Sembilan. Sedikit perkongsian dari saya selepas lebih kurang 4 bulan minum Teh Daun Belalai Gajah.
Yang mana banyak masalah yang dahulunya menghantui kita sudah semakin baik, dan paling mengembirakan lemak terutamanya dibahagian perut dan pinggang sudah semakin hilang dan berat badan dah turun 3 kilo, kawan-kawan pun dah mula tegur dan nak cuba minum Teh.
Selain dari sakit kepala dah hilang, saya dah kurang minum kopi sejak amalkan teh. keguguran rambut dah berkurangan, masalah sembelit pun dah tidak ada. Syukur alhamdulillah dan sekarang nie suami pun dah nak minum sejak dia perasan yang berat badan saya turun.
Syukur Alhamdulillah

Tekanan Darah Tinggi & Pening Kepala Akibatnya

Sya ada 5 orng anak ..Selepas sya bersalin anak ke lima sya ada tekanan darah tinggi,kepala pening..Saya cek tekanan darah di klinik 1 minggu 3 kali ..

Dokter suruh makan ubatt setiap kali ,walaupun Sya mkn ubat tetap tekanan sya tidak menurun..Sya selalu risau akan diri sya. .Selepas kawan saya beritau saya tentang BELALAI GAJAH .Kawan sya suruh try minumm ..
Sya pon cari orng di facebook siapa yng menjual BELALAI GAJAH dan sya order try 1 kotak ..Selepas sya minum belalai gajah sya cek tekanan saya Syukur laa selepas sya minumm BELALAI GAJAH tekanan sya menurunn..
Sekarang sya tidak risau kerana ada BELALAI GAJAH untuk menbantu sya menurun kan tekanan darah tinggi..Terima kasih sis👍Belalai Gajah memang Bagus👍💯

Badan Gatal-gatal dan Membengkak Bila Silap Makan

Syukur Alhamdulillah sejak amalkan Teh Daun Belalai Gajah Asziemi Herb’s dah tak alami gatal-gatal dan bengkak-bengkak lagi.
Sebelum ni kalau silap makan, mata akan gatal-gatal dan bengkak. Hidung berair. Sekarang syukur dah tak lalui lagi dah masalah tu.

Haid Tak Teratur & Penyakit Keputihan

OLEH: Cik Susanti
Ye. Teh Belalai Gajah memang bagus n terbaik.. Masalah period tak teratur sejak bertahun kini teratur n keputihan dah berkurangan.. Saya teruje sgttt. .
Alhamdulillah. saya baru minum seminggu da ade perubahan ketare. saya selalu 3 or 6 bln sekali. selepas minum tea belalai gajah ni saya tiap bln dh period terbaikk la. terima kasih tea belalai gajah. .
Alhamdulillah. sape tak seronok kan period yang bertahun-tahun tak teratur dah kembali teratur dengan izin-Nya. dah tak perlu nak runsing2 lagi kan??

Tekanan Darah Tinggi & Lumpuh

Ayah saya menghidap darah tinggi tahap kritikal. Sebelum ayah saya mengamalkan TDBG ni ayah saya hampir lumpuh sebelah badan bahagian kiri…
.
Tetapi setelah mengamalkan TDBG ni selama sebulan lebih sahaja Alhamdulillah ayah saya dah kembali seperti biasa… Dah boleh berjalan angkat tangan, duduk, dan bercakap.. Sebelum ni hanya terbaring saja. Dengan perubahan yang positif memang terkejut..
.
Saya sangat bersyukur kerana dipertemukan dengan Teh Daun Belalai Gajah dan dengan izin Allah juga ayah saya selamat dari terkena strok tahap 3.

Kekejangan di Perut Selepas Pembedahan

Oleh : Nor Jannah Binti Masan
Sy adalah seorang ibu yg bekerja dan menguruskan anak, saya bersalin secara opret dan bekas opret di perut saya selalu sakit dan badan sy selalu mengalami kejang2 tapi Alhamdulillah selepas sy mengamalkan TEH HERBA DAUN BELALAI GAJAH sakit lepas opret dah berkurangan, kejang2 di badan sy pun tak ada.

Cyst 4cm x 3 cm Ghaib. Tak Perlu Pembedahan.

Ubat Cyst Dgn Daun Belalai Gajah
OLEH: Pn Nazariah
Pn Nazariah ni sebenarnya disahkan ada CYST bersaiz 3cm x 4cm dan doktor cadangkan untuk buat operation. Masa tu katanya takut sangat. Balik rumah asyik menangis aja kat suami sebab takut nak buat pembedahan.
Keluarga & suami Nazariah banyak bagi semangat dan kekuatan pada beliau. Selepas tu, beliau mula google nak cari apa penawar atau rawatan lain untuk bantu masalah CYST ni. Dah Alhamdulillah beliau terbaca tentang TEH ASZIEMI dan berhasrat untuk mencuba.
Syukur Alhamdulillah selepas gunakan sekotak TEH ASZIEMI, dengan izin Allah, beliau pegi buat pemeriksaan semula dan mendapati CYST telah hilang. Katanya beliau mcm tak percaya & mintak nurse scan ulang kali. Alhamdulillah memang confirm CYST dah hilang.

Ketumbuhan Dalam Rahim Berada Di Tahap Kritikal

Oleh: Pn Logamalar Amruthalingam
Saya minumTEH HERBA DAUN BELALAI GAJAH baru sebulan tapi saya boleh terasa banyak perubahan dari badan saya. Saya ada pernah baca banyak komen positif dari kawan-kawan yang tidak dikenali selepas minum TEH HERBA DAUN BELALAI GAJAH jadi baik.
Selepas baca komen positif, saya pun mencuba teh ini. Selepas minum teh ini saya terasa jadi sihat dan saya yakin masalah ketumbuhan dalan rahim keadaan kritikal saya ini akan boleh selesai dan membuatkan saya sihat dan cergas.
SEBELUM AMBIL:
1. Badan terasa berat dan letih
2. Perut terasa kembung
3. Sakit perut bawah
4. Sakit pinggang
5. Sakit senggugut
6. Berdarah
.
SELEPAS AMBIL:
1. Badan ringan dan cergas
2. Tak ada rasa sakit
3. Buang air kecil-besar senang
4. Tidak ada berdarah
5. Perut terasa selesa

Masalah Hormon/Bertahun Tiada Haid

Oleh : Pn Aqilah
Saya mengahadapi masalah hormon dimana period saya dah bertahun tak datang. Saya dah cuba pelbagai ubat dan product yang berada dipasaran, namun saya kecewa dimana saya akan mengalami muntah dan pening-pening setiap kali makan atau minum product tersebut sampai kadang-kadang saya berputus asa.
Sehinggalah saya menemui page Pakar Sakit Puan yang mengiklankan product Teh Daun Belalai Gajah keluaran syarikat Asziemi Herbs. Pada mulanya agak ragu-ragu bimbang yang saya akan muntah dan pening selepas mencuba teh nie.
Namun  tawakal juga sebab dan iktiar untuk pulihkan period. Syukur alhamdulillah selepas beberapa kali minum period saya yang dah bertahun tak keluar akhirnya keluar dengan banyak, berketul-ketul kehitaman.

Cyst 5cm Semakin Mengecut.

Testimoni Teh Daun Belalai Gajah
Saya Chong Siew Lan berusia 40 tahun dan berasal dari Chemor Perak. Saya ingin berkongsi kegembiraan saya dengan admin setelah 5 bulan mengamalkan Teh Daun Belalai Gajah ini.
.
Saya ada masalah hubungan intim yang dingin bersama suami disebabkan period saya yang berpanjangan sehingga 15 ke 20 hari setiap bulan, juga berketul-ketul setiap kali datang dan dalam masa yang sama saya mempunyai CYST yang sebesar 5cm.
.
Namun sejak mengamalkan TDBG ini, semua masalah-masalah yang saya alami selama ini telah pulih. Kini period dah stabil, tiada ketulan-ketulan besar lagi. Hubungan bersama suami pun sudah kembali baik.
.
Paling seronok CYST saya sudah mengecut kata doktor. Dan saya repeat TDBG dari Asziemi Herbs untuk terus mengamalkan dan mencegah dari masalah-masalah ini kembali. Terima Kasih.

Haid Tak Teratur Sudah Terlalu Lama

Testimoni Teh Daun Belalai Gajah
Biasanya bila dah kawin mesti nak cepat dapat zuriat kan. Tapi masalahnya isteri ada masalah PERIOD TAK TERATUR dan taktau bila waktu subur.
.
Mai Khodijah (27 Tahun ) tak pernah period normal macam orang lain. Terpaksa ambik Dien semenjak usia 17 tahun. Selepas kawin dah stop ambik Dien sebab alergik.
.
NO DIEN NO PERIOD
.
Buntu pikiaq macam mana nak buat kan. Jadi Mai Khodijah cuba search apa suppliment untuk bantu masalah period yang tak normal tu dan Alhamdulillah akhirnya terbuka hati untuk cuba TEH ASZIEMI.
.
Berkat usaha & dengan izin Allah selepas 8 bulan kawin, saya kini HAMIL. Syukur Alhamdulillah.
.

Masalah Fibroid dan Cyst.

Testimoni Teh Daun Belalai Gajah
Oleh : Pn Chintaku Anna
Alhamdulillah sejak mengamalkan sendiri teh belalai gajah nie banyak perubahan pada diri. Fibroid makin mengecut. Alhamdulillah cyst dah tak ada. Datang uzur pun lancar je ta dak senggugut macam dulu. Yang penting sakit kepala jarang attack.
Recommend kat budak keje , syukur sangat-sangat dorang pun nampak perubahan selepas minum teh belalai gajah nie sampai ada yang repeat orders. Bukan untuk kaum wanita saja, kaum Adam pun boleh mimum.

Video Testimoni 

Masalah Darah Tinggi

Masalah Haid Tidak Menentu

1 Shares
Top
WhatsApp chat