admin No Comments

Daun Belalai Gajah mempunyai banyak kelebihan bagi orang yang mengamalkan pemakanannya. Pemakanannya adalah dari segi disaji sebagai ulam mahupun sebagai minuman (teh daun belalai gajah).

Yang paling baiknya ialah anda sendiri boleh menanam tumbuhan ini dan Allah tidak menurunkan sesuatu penyakit melainkan diturunkan bersamanya penawar.” [Riwayat al-Bukhari (5678)] . Kita hanya mencuba dan yang menentukan adalah Allah. Apa yang penting ialah kita berusaha dan asalkan usaha kita itu tidak memudaratkan diri, kita patut terus berusaha.
Teh Daun Belalai Gajah

Senarai Penyakit Yang Dapat diSembuhkan Oleh Daun Belalai Gajah Selain Haid Tak Teratur?


Mengikut kajian kami dari membaca artikel-artikel yang telah ditulis di dalam pelbagai blog-blog, senarai penyakit-penyakit tersebut adalah seperti berikut:

✪ ubat untuk penyakit tiroid
✪ ubat untuk penyakit kencing manis
✪ ubat untuk penyakit kanser
✪ ubat untuk penyakit darah tinggi
✪ ubat untuk penyakit gout
✪ ubat untuk penyakit buah pinggang
✪ ubat untuk sakit haid/senggugut
✪ ubat untuk haid tak teratur
✪ ubat untuk penyakit cyst
✪ ubat untuk penyakit fibroid
✪ ubat untuk penyakit lemah badan
✪ ubat untuk menyegarkan kulit muka
✪ ubat untuk masalah kulit
✪ ubat untuk masalah kolestrol
✪ ubat untuk detoxification (pembersihan racun di tubuh)
✪ ubat untuk sakit kepala atau migraine

Gunakan senarai diatas sebagai panduan. InshaAllah, penyakit-penyakit yang dialami akan beransur pulih asalkan kita amalkan dengan disiplin dan cara yang betul.


Apakah Faktor Motivasi Dalam Pengamalan Meminum Teh Daun Belalai Gajah?


Kalau difikirkan, kita sanggup berulang-alik berjumpa doktor dan menelan ubat tidak kira betapa pahitnya untuk mendapatkan semula kesihatan. Apa salahnya kita berikhtiar dan mendapatkan remedi tradisional asalkan ianya tidak memudaratkan.
Logo Daun Belalai Gajah
Bagi kami, cara yang paling mudah ialah dengan meminum teh daun belalai gajah. Daun belalai gajah yang berkualiti digunakan untuk membuat teh ini. Kesemua teh ini dijual dalam bentuk uncang jadi amat senang untuk dibawa kemana sahaja dan dinikmati pada bila-bila masa.

Hubungi Kami Untuk Memiliki Teh Daun Belalai Gajah

Kami juga pengguna seperti anda dan yang paling penting, kami juga manusia. Kami juga mempunyai beberapa masalah kesihatan. Alhamdulillah, masalah kami tidak kronik tetapi kami mempunyai banyak testimoni-testimoni dari pengamal teh daun belalai gajah kami. Mereka berjaya mengatasi masalah kesihatan mereka.

Alhamdulillah, ini semua terjadi dengan izin Allah. Daun belalai gajah kami hanyalah asbab kepada sembuhnya penyakit mereka. Kami amat terharu apabila mendapat berita-berita seperti ini dari pengguna kami. Kami doakan kesemua pengguna kami akan alami nasib yang sama apabila meminum teh daun belalai gajah kami – kesemuanya pulih. InsyaAllah.

Dapatkan Teh Belalai Gajah dengan menekan disini.

0 Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *